משקפיים לקרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

17/12/2012 | 13:26 | מאת: שרה

משקפיים לקרטקונוס בהמשך לשאלתי הקודמת רציתי לברר באם ניתן למצוא משקפיים שמותאמות לקרטקונוס במקום עדשות קשות שלא הצלחתי להסתדר איתן בזמנו. תודה שרה

שרה שלום, אין משקפיים הנותנות ראייה חדה למצב של קרטוקונוס מתקדם, עם צילינדר גבוה. אם את לא מסתדרת עם עדשות מגע, ניתן לבצע ניתוח של השתלת טבעות בקרנית מסוג INTACS, הנעשה על ידי לייזר מסוג מתוחכם מאוד הנקרא אינטראלייזר. מטרת הטבעות הנ"ל היא למתוח את הקרנית ולנסות ליישר את עקמומיותה. ניתוח זה מבוצע על ידי במכון "עיניים" ודרושה בדיקת התאמה לפני כן. ניתן ליצור קשר עם מוקד קביעת התרים ושירות הלקוחות בטלפון מספר 3122*. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

06/01/2013 | 13:25 | מאת: שרה

אסף תודה אבדוק את הנושא.

06/01/2013 | 11:37 | מאת: אסף

שרה שלום תפני לשמואל ברמן מתל אביב מומחים לקרטוקונוס אולי יתאימו לך שם משקפיים כמו שהתאימו לי(אני עם קרטוקונוס קשה בשתי העיניים) תודה אסף

מנהלי פורום קרטוקונוס