עדשות קשות יובש בעיניים- מתוסכלת בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/12/2012 | 15:07 | מאת: ענבל

שלום, לפני כשנתיים אובחנתי עם קרקטוקונוס והפנו אותי לעשות עדשות קשות. אני בת 25 ונאמר לי כי אני בשלב התחלתי של המחלה. אך אני כבר שנתיים עם העדשות והעיניים שלי כל הזמן יבשות,גם ללא קשר לעדשות, אני שמה טיפות עיניים כבר נתנו לי מכל מיני סוגים. אני ממש לא מצליחה להיות עם העדשות, זה מגרד לי, הם קופצות לי מהעין בגלל היובש, וזה ממש ממש לא נוח וכשאני מרידה את העדשות יש לי סחרחורת וכאבי ראש. הלכתי כבר למספר רופאים וכולם אומרים שאין מה לעדשות, האם זה ייתכן? האם ככה אצטרך להמשיך לסבול? בתקופה האחרונה פשוט הפסקתי לשים את העדשות מרוב שאני סובלת איתם. אשמח לעזרה, האם יש עוד פתרונות??? ניתוח???

05/12/2012 | 15:10 | מאת: ענבל

שכחתי להוסיף שמאז שהתחלתי להשתמש בעדשות העיניים כל הזמן מגורות, אדומות ואני מאוד עייפה בעבודה עם העדשות...

ענבל שלום, פני למרפאת "עיניים" ובקשי תור למרפאת קרטוקונוס. במרפאה זו ייתבצעו בדיקות שונות וייתכן כי ניתן למצוא פתרון חלופי לעדשות קשות כגון השתלת טבעות, השתלת עדשות תוך עיניות וכו'. בברכה, ד"ר עמי הירש

06/01/2013 | 11:44 | מאת: אסף

שלום תנסי אצל שמואל ברמן מתל אביב מומחה לקרטוקונוס הוא התאים לי משקפיים עם קרטוקונוס קשה בשתי העיניים שווה לך לנסות אסף

מנהלי פורום קרטוקונוס