ערפל בעדשות סקרלריות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/02/2020 | 12:37 | מאת: יוסי

שלום, יש לי עדשות סקרלריות וכשאני עם עדשות במקום פתוח אז זה בסדר גמור, אבל אני עובד בתוך קניון וכשאני נמצא בקניון אז יש די הרבה ערפל, זה הגיוני? מה הסיבה?

יתכן ויש קשר ללחות באויר ואז ניתן לשים טיפות ליות. או שאולי יש קשר לכמות התאורה ובהתאם גודל האישון. יש לפנות לאופטומטריסט שהתאים העדשות בכדי לבדוק.

03/02/2020 | 13:53 | מאת: יוסי

אם אתה מתכוון לטיפות ליובש אז אני שם וזה לא ממש עוזר, אוליי אתה מכיר טיפות ספציפיות שיכולות לעזור? בקשר לאופטומטריסט הייתי אצלו והוא אמר שהעדשה יושבת ממש טוב, האמת שהיא ממש נוחה וכמו שאמרתי אם אני לא במקום סגור אז יום שלם אני מסתדר בלי לנקות אותה אפילו פעם אחת, אין עוד משהו שיכול לעזור אוליי? תודה

20/08/2020 | 09:45 | מאת: יוסי

עד איזה גיל יכול להחמיר קרטוקונוס?

מנהלי פורום קרטוקונוס