שינוי מספר בעין אחת עם קורטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/11/2019 | 21:25 | מאת: ענבל

לפני כשנה וחצי אובחנתי עם קרוטוקונס, מאז כל חצי שנה אני ניגשת לבדיקה וביקורת. לאחרונה הרגשתי שינוי בראייה ולחץ בעיניים.. נבדקתי ע"י אופטימטריסט ואכן יש שינוי בעין אחת. שאלתי האם להמתין עם החלפת העדשה במשקפיים עד לביקורת אצל הרופא המומחה בעוד חודש והאם יש קשר לקורטוקונוס? יש לציין שאני אוטוטו בת 39. תודה רבה

06/11/2019 | 15:08 | מאת: ד"ר אורן גולן

קרטוקונוס לרוב לא פעיל בגיל שלך אולם אין 100 אחוזי וודאות… עם קרטוקונוס אובחן לאחרונה אצלך יש לבצע מיפויי קרנית כל מספר חודשים באותו המכשיר ולראות אם ישנה התקדמות בבעיה או שזה משהו ישן שנעצר לבד מזמן

מנהלי פורום קרטוקונוס