אובחנתי כלוקה בקרטוקנוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/11/2012 | 23:31 | מאת: יהו דה

אני בן 22 ראיה טובה בעין השניה בעין הבעיתית אני צריך משקפים עם 12 צילינדר. שאלתי האם אני יכול להשאר כך או שמומלץ לעבור טיפול? וא"כ איזה טיפול מומלץ. תודה רבה

05/11/2012 | 23:46 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום יהודה, צילינדר כזה הוא מאד משמעותי ופוגע מאד באיכות הראיה. לטפל או לא לטפל זו החלטה שלך- אם ברצונך לנסות לתת לעין הזו את האפשרות לראות טוב יותר. הטיפולים נעים מעדשות מגע מיוחדות דרך ניתוחים בקרנית ועד להשתלת קרנית. עליך להיות במעקב רופא עיניים מומחה לקרנית. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס