עדשות ומשקפיים לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/10/2019 | 09:21 | מאת: Sis

שלום אני מתעתדת לרכוש עדשות סקלריות לבן שלי, אבל מאחר והוא עתיד להתגייס לצהל, ובטירונות קשה יותר להרכיב עדשות מגע במהירות או בהקפצות בלילה, וגם באופן כללי ללא קשר לצבא, אני מחפשת גם משקפיים שיתנו מענה נוסף שיוכל לשמש אותו לאחר שהוא מוריד את העדשות (שלא יראה מטושטש) . באופטיקה אחת אמרו שאין אפשרות למשקפיים , האם מוכרת אופטיקה שכן יכולה לתת מענה לבעיית קרטוקונוס בהתאמת משקפיים? תודה

07/10/2019 | 16:04 | מאת: ד"ר אורן גולן

משקפיים יכולות לתקן קרטוקונוס בשלבים מוקדמים אולם אם יש צילינדר גבוה ולא סדיר אז משקפיים מוגבלות ביכולתם

מנהלי פורום קרטוקונוס