תודה לדר' עמי הירש על התייחסותו ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/10/2012 | 07:05 | מאת: יערה

דר' הירש שלום רב, תודות על תשובתך המהירה. בהמשך להמלצתך על דר' רון נוימן - הוא מתמחה גם באלרגיות? שכן זאת הייתה הדיאגנוזה הראשונה, לאחר שטופטפו לשתי עיני טיפות שהעידו על דלקת, לדעת דר' אורינובסקי. לפי שעה, כפי שציינתי בהודעתי מה 10.10, אני משתמשת ב NAVI BLEF כמעט שבעה ימים. האם להמשיך עד לפנייתי לדר' רון נוימן? השיפור היה בהתחלה, כעת - שוב], אין שיפור. האחרון שצייד אותי בNAVI BLEF הוא דר' נחום רוזן. אני אובדת עצות. חוסר הודאות מעצבן אותי ומתיש אותי. אגב, אני עובדת שעות רבות מול מחשב וצופה במספר לא מבוטל של סרטים. ביקשתי גם הפניה לשיבא. כי אני באמת אבל באמת לא יודעת מה לעשות. אני אתקשר עם דר' נוימן, אבל בד בבד אשמח לקבל את התייחסותך גם למה שציינתי כאן. אני מאוד מודה לך, יערה

יערה שלום, ד"ר רון נוימן נחשב לאחד מהמובילים בתחומו בישראל ובאמור המלצתי אלייך להיבדק אצלו לא משתנה בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס