דלקת ויראלית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/10/2012 | 23:53 | מאת: ענת

אני שנה אחרי לייזר (אינטרלאסיק) ונדבקתי בדלקת ויראלית בשתי העיניים, הרופא עיניים רשם לי סילוקסן והוסיף גם דתאמיצין לטענתו בגלל הלייזר, האם זה באמת הכרחי לקחת גם את הדתאמיצין? הוא עושה לי כאבי ראש וחוץ מזה עברו כבר 6 ימים ואין שום שיפור וקראתי שדלקת כזו יכולה לגרום לעכירות בקרנית ואף יכולה להישאר צלקת,זה נכון? הראיה שלי כרגע מאוד מאוד מטושטשת למרות שאני גם מטפטפת טיפות ליובש שכבר קיים מאז הלייזר. לזה שנדבקתי ממנו רשמו מקסיטרול ואצלו האודם נעלם אחרי מספר ימים, כדאי לבקש שיחליפו לי לטיפות האלה או שאתם מכירים טיפות טובות יותר?

11/10/2012 | 19:12 | מאת: ענת

השאלה לא רלוונטית, הלכתי לביקורת היום ולמרות הטיפול שלקחתי התפתחה דלקת פעילה בקרנית והטיפול הוחלף לטיפות FML,טיפות ליובש, משחה ליובש ומשחה מקסיטרול ללילה.

מנהלי פורום קרטוקונוס