ניתוח להשתלת קרנית בעין שמאל

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

16/05/2019 | 13:47 | מאת: אוראל

שלום רב אני סובלת מקרטוקונוס בשתי העיניים עין אחת כמעט ובכלל לא רואה הראות בה ממש אפסית. ביצעתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני 10 חודשים אך ללא הטבה וללא שום שיפור הראיה. האם הראיה חוזרת רק לאחר הסרת התפרים האם יש סיכוי שהראיה תחזור. אם לא מה האלטרנטיבה האם יש ניתוח אחר להשבת הראיה

שיפור בראיה לאחר ניתוח השתלת קרנית לוקח זמן רב. יש להמתין לעיתים להוצאת התפרים ואם לא חל שיפור אז לאחר בדיקה יש לשקול טיפולים נוספים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום קרטוקונוס