מניעת קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

15/09/2012 | 16:48 | מאת: עודד

שלום מדי בוקר כשאני קם אני חש צורך to rub my eyes אין תחושת גרד, אולי מעט יובש. הרקע שלי אטופי. אני יודע שבמהלך השנים constant rubers עשויים לפתח קרטוקונוס (כבר עכשיו יש לי צילינדר קל של 0.5) מה הגישה למצבי? האם סביר שמדובר באלרגיה כלשהי? אני חש צורך to rub מדי בוקר, ולעיתים גם במהלך היום. שוב גרד או אי נוחות כפי שציינתי. אודה לעזרתך. אני גם רופא

16/09/2012 | 01:20 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום עודד, אני מציע שראשית כל תפנה לבדיקת רופא עיניים. יתכן שהסיבה לצורך לשפשף את עיניך נובעת מיובש. במקרה כזה, שימוש בטיפות לובריקציה במהלך היום וג'ל/משחה לפני השינה עשויות להקל עליך מאד. לגבי קרטוקונוס- לא סביר ששפשוף קל מדי פעם יגרום למחלה, וצילינדר של 0.5D הוא ממצא נפוץ אצל אנשים רבים. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס