רגישות יתר בעיניים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/09/2012 | 23:17 | מאת: אביגיל

עברתי השתלת קרנית ב2 העיניים לפני 8 שנים בארצות הברית, זה כבר 5 חודשים שאני סובלת מרגישות לאור במיוחד בבוקר אני לא מסוגלת לנהוג כנראה גם יובש בעיניים הצלינדר בעיין שמאל הגיע כבר ל 7.00 -הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתכתב עם מישהו במייל ולספר ביותר פרטים את הבעיה שמפריעה לי מאד בחיי היום יום תודה רבה

אביגיל שלום, אני מציע שתגיעי לבדיקה. ניתן כיום להפחית במידה ניכרת את הצילינדר במושתלי קרנית - בעזרת טיפולי לייזר. בברכה, ד"ר עמי הירש

03/10/2012 | 17:32 | מאת: אביגיל

אני גרה בארצות הברית, כשאגיע לארץ אבוא ברצון הבעייה שלי כרגע זו הרגישות יתר בעיניים לא הצלינדר האם יש איזה טיפול לרגישות לאור תודה

מנהלי פורום קרטוקונוס