עדשות מגע

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/08/2012 | 17:21 | מאת: רוני

שלום דוקטור אני סובל מקרטקונוס בשני העיניים עם משקפי ראיה אני מגיע לראיה טובה כאשר עין שמאל יותר טובה ובעין ימין אני רואה פחות טוב, היום התאימו לי עדשות קשות פלוס רכות חדשות לקרטקונוס בעין ימין אני מצליח לראות איתם טוב מאוד יותר מאשר במקפי הראיה, אך בעין שמאל אני לא מצליח להגיע לראיה כמו במשקפיים פשוט הפוך ממה שקורה במשקפיים קורה בעדשות. האם זה הגיוני שבעין שמאל עם עדשה קשה אני אראה פחות טוב מאשר במשקפיים תודה על העזרה.

רוני שלום, לא, בעדשות מגע, ככלל, הראייה תהיה טובה יותר מאשר במשקפיים, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בקרטוקונוס. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס