עדשות סקלרליות לא עקביות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/11/2018 | 11:52 | מאת: ריבי

שלום וברכה! אני מרכיבה עדשות סקלרליות שהותאמו לי בביהח שערי צדק. מאז ועד היום יש חוסר עקביות ביעילות העדשות הרבה פעמים פתאום העדשות מציגות ראות מעורפלת כאילו העדשות לא נקיות ולא עוזר עברתי תמיסות ללא חומרים משמרים וכו. הרופא טען שאלו אולי הפרשות מהעינים שלא מסתדרות עם חומר העדשות ומכסות אותן. הענין שאין עקביות לפעמים העדשות כן מספקות ראיה צלולה.ורק לאחר עפעוף מתכסות בערפול שמעט חולף. לציין שמשקפיים לא תורמות לגמרי לחדות הראיה. שאלותי: 1. האם מוכרת כזו תופעה? 2. האם יש מה לעשות בעניין??? 3. האם הרופא היה אמור לבדוק דבר כזה אצלי לפני התאמת העדשות או לכל הפחות לעדכן שיש כאלו שהעיניים לא ממש מסתדרות- העדשות עלו כ6000 שח. תודה רבה!!

כל אדם מגיב אחרת עם עדשות, לא ניתן לצפות את התגובה עד הרכבת העדשות. ניתן להתייעץ עם האופטומטריסט שהתאים את העדשות אם יש לו רעיון איך למנוע את ההפרשות

24/11/2018 | 12:15 | מאת: ציון ביטון

הי ריבי אני גם עשיתי בשערי צדק ואחרי שלושה פעמים שלחו למומחה לעדשות מגע סקלרליות או סקלארליות בחור צעיר בשם דר' ניר ארדינסט שנמצא במודיעין ובירושלים. התאים לי סקלראליות או סקלרלית עם חורים וההפרשות ירדו מיד. כדאי לך לשאול באתרwww.ktc.co.ilאם יכול לשלוח את העדשות לחורים לחברות שעובד ובה כך תהיי מרוצה. אני עובד בחנות על שמי בתלפיות ואת מוזמנת לשאלו שאלות שיהיה רק בריאות ונחת ציון

מנהלי פורום קרטוקונוס