דמעות לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/10/2018 | 22:13 | מאת: דנה

אם בוכים ומזילים הרבה דמעות לאחר ניתוח לייזר האם יכול לגרום נזק בלתי הפיך לעין? אם אני אבכה הרבה לאחר הניתוח ויירדו לי דמעות רבות אז זה יהרוס את העיניים?

.

04/11/2018 | 13:37 | מאת: דנה

אם גודל המספר לאחר ניתוח הלייזר אז האם מותר להשים עדשות מגע? אם הקרנית נחתכת בניתוח לייזר אז אפשר יהיה להרכיב עדשות מגע? או עדשות מגע צבעוניות ללא מספר?

04/11/2018 | 13:37 | מאת: דנה

אם גודל המספר לאחר ניתוח הלייזר אז האם מותר להשים עדשות מגע? אם הקרנית נחתכת בניתוח לייזר אז אפשר יהיה להרכיב עדשות מגע? או עדשות מגע צבעוניות ללא מספר?

מנהלי פורום קרטוקונוס