קרוסלינקינג לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

13/07/2012 | 12:25 | מאת: תמר

רופא נכבד, האם מיד לאחר קרוסלינקינג, בנוסף לטיפות סטרודקס ואופלוקס, ניתן לטפטף וולטרן לעין, בגלל כאבי התופת העזים מאוד מאוד. שתיית אופטלין בטיפות או בכדורים אינם משככים את הכאב!!! תודה מראש תמר

לקריאה נוספת והעמקה
17/07/2012 | 00:02 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום תמר, אינני בטוח שוולטרן לעין ישכך את הכאבים לאחר קרוסלינקינג ולא הייתי חורג מהטיפול שנקבע לך. תוך יומיים-שלושה כבר לא אמורים להיות כאבים, אני מניח שאת כבר אחרי השלב הזה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס