השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

10/07/2012 | 22:34 | מאת: סלאם

שלום רב שמי סלאם , אובחן אצלי לפני כחודש קירטוקונוס מתקדם מאוד בשתי העיניים - ע"פ המפוי : בעין ימין 95% ובעין שמאל 83% . הבנתי מהרופא שהכיוון הוא השתלה ושאין הרבה מה לעשות במצב שלי מאחר והקרנית נורא דקיקה . אני שוקלת לבצע השתלת קרנית , שאלתי היא האם השתלה באינטרא לייז מתאימה לכל אחד , מה עלות ניתוח כזה והאם ישנה השתתפות של קופות החולים.

סלאם שלום רב, השתלת קרנית בשיטת ה IEK איינה מבוצעת במערכת הבריאות הציבורית. ביטוח מושלם אינו מכסה ניתוח מסוג זה על פי מיטב ידיעתי. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

11/07/2012 | 11:59 | מאת: סלאם

העניין של העלויות לא בא אצלי בחשבון , חשוב לי התוצאות . אודה לך אם תענה לי באם ניתוח כזה מתאים לכל אחד וברשת עיניים מי מבצע אותה

מנהלי פורום קרטוקונוס