התאמת עדשות לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

06/07/2012 | 17:52 | מאת: רות ביטון

הי, שמי רות ביטון ואני סובלת מקרטוקונוס! לאורך השנים ניסו אופטימטריסטים רבים להתאים לי עדשות , שילמתי ולא הצלחתי להשתמש בהן! אשמח לקבל מידע על אופטימטריסטים המומחים בהתאמת עדשות לקרטוקונוס באיזור מגורי: כפר יונה, נתניה, כפר סבא, רעננה... האם נכון שבקופת חולים מכבי יש השתתפות בתשלום על עדשות כאלו? תודה וכל טוב! רו ביטון

08/07/2012 | 01:08 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רות, תוכלי לפנות לאופטומטריסט העובד ברשת "עיניים" דרך המספר המצויין בראש הדף. שם תוכלי לברר גם את נושא השתתפות הקופה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

30/08/2012 | 22:31 | מאת: שרון

שלום רות תוכלי להתקשר אלי, יש לי קירטוקונוס מילדה, ואני מטופלת אצל המומחה בהא הידיעה.

01/09/2012 | 11:52 | מאת: רות ביטון

תודה שרון, מצ"ב המייל שלי [email protected] אשמח אם תשלחי לי את הפרטים של הרופא, תודה על האכפתיות! רות ביטון

14/11/2012 | 12:09 | מאת: אמיר

היי עדיין רלוונטי?האופטמטריסט שלי הוא בנתניה והוא מעולה!!

מנהלי פורום קרטוקונוס