סוג הוויבפרונט במכון "עיניים"

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

04/06/2012 | 19:02 | מאת: דניאל

באיזו וויבפרונט אתם משתמשים במכון "עיניים"? כשהייתי בבדיקה אצלכם כאמור הומלץ על תוספת וויבפרונט, ואילו במכון אחר בו ביקרתי הוויבפרונט מובנה בתוך המכשיר (ולכן אין צורך בתשלום נוסף), אם אני לא טועה שם מדובר על wavefront optimized

04/06/2012 | 19:05 | מאת: דניאל

השאלה היא אם מדובר על אותה טכנולוגית WAVEFRONT ואם בשני המקרים הטכנולוגיה מתאימה את הלייזר באופן אישי לכל מטופל, כי הבנתי שיש למשל סוג שנקרא wavefront optimized שהוא כבר מובנה בתוך מכשיר הלייזר ואילו סוג אחר שנקרא wavefront guided שאותו מוסיפים על הטיפול בליזר (כלומר הוא לא מובנה מראש במכשיר)

דניאל שלום רב, טכנולוגיית ה WAVEFRONT אשר קיימת במכון שלנו - מרכז רפואי "עיניים" בתל אביב, היא טכנולוגייה שאיננה מובנית מראש אלא היא בעיקרה WAVEFRONT GUIDED - למבנה העין של המטופל אשר הוא מאובחן על ידי מערכת מתוחכמת מאוד הנקראת ABEROMETER המאבחנת את העיוותים האופטיים הספציפיים לעין המנותחת (לפני הניתוח), בודקת מכמתת ומדרגת אותם ואח"כ כל הנתונים הנ"ל מועברים למחשב של הלייזר על ידי צ'יפ אלקטרוני של ה-WAVEFRONT הספציפי הנ"ל. חברת הלייזר גובה כסף עבור השימוש במערכת זו. בברכה, פרופ' קרמר ישרא

מנהלי פורום קרטוקונוס