wavefornt

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

02/06/2012 | 14:01 | מאת: דניאל

שלום רב, הייתי בבדיקה במכון מסויים לגבי הסרת משקפיים בלייזר. נאמר כי אני מתאים לניתוח והומלץ לי בנוסף על תוספת wavefront למניעת הילות וסינוורים וזאת בשל הצילינדר שלי. (מספר -3 בכל עין ו1.5 צילינדר בערך). זה מייקר במעט הניתוח. לעומת זאת, בבדיקה שעברתי במכונים אחרים, הבנתי כי שם ה-wavefront מובנה מראש בתוך המכשיר. כלומר כולם מקבלים אותו. שאלתי היא האם יש הבדל בטכנולוגיה. האם בשני המקרים זה טיפול אינדוידואלי מותאם לכל עין? כי ישנם מכונים שבהם זה מובנה כבר בתוך המכשיר ואילו אצל אחרים יש אפשרות כאמור לעשות עם או בלי. בתודה

04/06/2012 | 00:25 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, עשויים להיות הבדלים בין המכשירים והטכנולוגיות שלהם. עליך לשאול ספציפית בכל מכון. במקרה שלך עדיף לבצע wavefront במיוחד אם לא מדובר בהפרש כספי גדול. בברכה, ד"ר אסף קרץ

04/06/2012 | 18:22 | מאת: דניאל

באיזו וויבפרונט אתם משתמשים במכון "עיניים"? כשהייתי בבדיקה אצלכם כאמור הומלץ על תוספת וויבפרונט, ואילו במכון אחר בו ביקרתי הוויבפרונט מובנה בתוך המכשיר (ולכן אין צורך בתשלום נוסף), אם אני לא טועה שם מדובר על wavefront optimized

מנהלי פורום קרטוקונוס