הוצאת תפרים מקרית מושתלת

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/12/2017 | 11:16 | מאת: אבישי

לפני שנה ותשעה חודשים עברתי השתלת קרנית מלאה לאחר שנה הוסרו שני תפרים וראיתי מצויין לאחר כמה חודשים נאמר לי שצריך להסיר עוד ועוד תפרים למרות חשש מצידי לפגיעה באיכות הראיה.היום לאחר הסרת כל התפרים נשארתי עם צילינדר 15 ואני כמעט ולא רואה וסובל מסחרחורות. מה עלי לעשות?אמרו לי חיתוך של הקרנית או לייזר.ממש מודאג כי אני רואה כמו לפני ההשתלה.

במקרים של צילינדר גבוה אפשר לשקול טיפול בלייזר או חתכים בכדי להוריד מהאסטיגמציה. בהמשך צריך לשקול המשך טיפול בהתאם לתגובה לטיפולים אלה. בכבוד רב. ד״ר מיכאל היימס

10/01/2018 | 15:40 | מאת: אבישי

בשיחה עם פרופסור מומחה(לא הרופא מנתח)הומלץ לי על תפירה מחדש שתל.האם ידוע לכם משהו על דבר כזה ומה היתרונות והחסרונות?

מנהלי פורום קרטוקונוס