ניתוח לייזר שיטת החיתוך

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/05/2012 | 09:15 | מאת: אסף

שלום ד"ר הירש, אני לאחר אדנו וירוס והחלמה מלאה ללא הישארות צלקות (לפני שנתיים + ) טופלתי לאחר מכן להקלת יובש (הילו קומוד, ג'נטיל..), כיום כמעט וכבר לא משתמש בטיפות. 1. האם לאחר ניתוח לייזר, קיים חשש להיווצרות של יובש מחדש באופן שייפגע באיכות החיים? אם כן לכמה זמן אצטרך להשתמש בטיפות? 2. האם עבודה על מחשב באופן קבוע לאחר הניתוח עלולה ליצור מחדש לקות ראייה שתחייב ניתוח חוזר? תודה.

אסף שלום, אתה צריך לעבור בדיקות לנושא היובש הכוללות הערכה כמותית ואיכותית של דופן הדמעות. ניתוחי לייזר יכולים להביא לתופעת יובש זמנית ולכן הבדיקה לעיל כה חשובה. עבודה מול מחשב: באופן עקרוני, מומלצת הפסקה בת מספר דקות כל שעת עבודה מול מסך המחשב ולאחר 4 שעות - כחצי שעה הפסקה. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס