קטרקט לאחר השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/09/2017 | 10:43 | מאת: נאור

שלום רב, עברתי השתלת קרנית לפני כשנה ובמהלכה התפתח קטרקט. משום כך לא ניתן היה לקבוע לי מספר. נקבע לי תור לניתוח קטרקט והבנתי שניתן לתקן את הראיה תוך כדי הניתוח. השאלה היא, האם במקרה כמו שלי שלא הצליחו למצוא מספר וגם עדיין יש צילינדר, לתקן את הראיה? תודה.

לאחר השתלת קרנית אפשר לתקן את המספר אך לא תמיד באופן מלא. יש לבצע מדידות בכדי לקבוע את מספר העדשה להשתלה. אין בעיה לבצע המדידות גם אם יש קטרקט. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום קרטוקונוס