השתלת קרנית קרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/08/2017 | 12:14 | מאת: פז

שלום. האם אחרי הסרת תפרים ההשתלה מלאה הראייה אמורה להיות יותר טובה או רעה או שלא אמורה להשתנות?

יש מקרים בהם מסירים תפרים הגורמים למתח ואז יש שיפור בראיה, יש מקרים בהם הסיבה להוצאת התפרים היא שונה ואז לא בהכרח שיהיה שינוי בראיה לאחר מכן בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

22/08/2017 | 12:54 | מאת: ליז

אני מתכוונת על הוצאת תפרים אחרי שנה. לא בגלל מתי או משהו. בנוסף אני לאחר 3 חודשים מההשתלה והלחץ עיני הוא 21. האם זה גבוה? האם כדאי לקבל טיפות או משהו? בנוסף האם אפשר למדוד לחץ תוך עיני גם במכשיר הגדול שיש בקופות החולים או שזה מהווה סכנה? אני יודעת שבבתי חולים מודדים עם מוט ולא עם מכשיר. סליחה על ריבוי השאלות

מנהלי פורום קרטוקונוס