נתוח רשתית המשך

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/04/2012 | 14:19 | מאת: מירה

האם בועת הגז גורמת לעיוותים בשדה הראיה ? האם כאשר היא נעלמת יש שיפור בראיה או שאין קשר? אם הרשתית אחרי שבועיים צמודה זו הצלחה? והאם אחרי חצי שנה יכולה להיפרד שוב? (הלכה ההצלחה)

25/04/2012 | 12:23 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, בועת הגז גורמת לעיוות השדה הראיה עד שהיא נספגת. כשהיא נספגת - השיפור בראיה קשור למצב הרשתית ולמידת הפגיעה שנפגעה בשל ההפרדות. הפרדות חוזרת יכולה להתרחש בכל זמן לאחרי הניתוח- גם אחרי שבועיים וגם אחרי חצי שנה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס