שאלה בנוגע לעדשות רכות לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/05/2017 | 16:39 | מאת: ירון

שלום, אני מאובחן כבר מספר שנים כבעל קרטוקונוס, ולפני כחודש הותאמה לי עדשת מגע רכה לעין שמאל, ייעודית לקרטוקונוס. היום בבוקר העדשה הציקה לי, הוצאתי אותה מהעין והשריתי אותה במי ברז. מיד לאחר מכן הלכתי לרכוש תמיסה ייעודית (Renu MultiPlus) , ניקיתי את העדשה בעזרת התמיסה והשריתי אותה בתמיסה. בסך הכל העדשה שהתה כ25 דקות במי ברז. האם בטוח להחזיר את העדשה לעין? בברכה, ירון

שלום רב, השריית עדשת מגע במי ברז עלולה להחדיר חיידקים ומזהמים יש להשרות רק בתמיסה המיועדת לכך לפי סוג העדשה. יש להתייעץ עם האופטומטריסט המטפל שלך. בברכה, פרופ' ישראל קמר

מנהלי פורום קרטוקונוס