היידרופס בעין של קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/04/2017 | 13:40 | מאת: ללא שם

שלום, אני סובל מקרטוקונוס מתקדם..השבוע הופיע לי היידרופס באחת העיניים וחבשו לי אותה רציתי לדעת מתי יורידו את החבישה ומה הסיכוי שכתוצאה מכך אצטרך השתלת קרנית בהקדם. תודה

עם הידרופס צריך הרבה סבלנות, לרוב ניתן להוריד את החבישה מהר, אזור הפגיעה מצטלק והבצקת מתחילה להספג תוך מספר שבועות. במקרים רבים הצלקת קטנה ולא גורמת לשינוי משמעותי בראיה ולכן אין צורך בניתוח השתלת קרנית דחוף. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

24/04/2017 | 11:38 | מאת: ללא שם

היי, אני פשוט נורא לחוץ כי אני מתחתן עוד 3 שבועות, ואני רוצה להגיע ללא חבישה.. גם אם לא תהיה לי עדשה בעין אני אסתדר עם העין השנייה העיקר שאוכל לתפקד עוד 3 שבועות

מנהלי פורום קרטוקונוס