קרטוקונוס וטיפולח רשתית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/03/2017 | 13:08 | מאת: יפעת

שלום, אובחנתי עם קרטוקונוס לפני מספר שנים ומאז אני עם עדשות קשות. העיניים שלי אדומות רב הזמן. בשנתיים האחרונות התגלו אצלי קרעים ברשתית ועברתי מספר טיפולי ליזר לאיחטי הקרעים וכן ניתוח היפרדות רשתית בעין ימין. לאחרונה העייים שלי צורבות מאוד עד כדי כך שאינני יכולה להרכיב את העדשות. אני מחפשת רופא מומחא שאוכל לבדוק את מצב העיניים וכן לעשות עדשות חדשות. האם ישנה המלצה לרופא באיזור נתניה? תודה

יפעת שלום רב, אינני מכיר רופא באזור נתניה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס