אימונוגלובולינים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

05/07/2009 | 17:13 | מאת: נתן יעקבי

שלום אני חדש בפורום.בן 59 ,המיאסטניה אובחנה אצלי בספטמבר שעבר והיא פוגעת בי בבית הבליעה , יכולת דיבור ויכולת בליעה ולעיסה. קיבלתי טיפול בעירוי של אימונוגלובולינים שלא הביא לשינוי ואף יש החמרת מה. המסטינון אף הוא עוזר לי אך במעט. אני נמצא ועובד בחברה ישראלית בקיטו אקודור ואין כאן ידע בתחום משום שכאן אין חולים במחלה הזאת. מעונין לדעת האם יש תחליף למסטינון והאם מומלץ לעבור לטיפול הקונבנציונאלי בסטרואידים , אימוראן וכולי. אני מחפש רופא שמתמצא בתחום ויוכל להנחות אותי בדבר מסלול הטיפול כול טוב נתן

שלום נתן, ספק לי יותר פרטים על תהליך מחלתך ואשתדל לעזור לך .אני שולח לך חומר אינפורמטיבי על המחלה ולאחר שאקבל ממך את הפרטים החסרים אתן לך את דעתי על דרך הטיפול שתתאים לך באקודור.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס