תופעות לוואי של פלסמה פירזיס

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

12/12/2015 | 19:34 | מאת: אורית

שלום לפני שבוע וחצי עברתי טיפול פלסמה פירזיס ראשון. כעבור שלושה ימים התחילו לי בעיות בראיה, בצפיה בטלויזיה, בקריאה, בנהיגה. אני צריכה לסגור את עין שמאל לחלוטין כדי לראות טוב. תופעות שלא קרו לי לפני הטיפול.האם התופעה קשורה לטיפול שעברתי? תודה.

שלום אורית, סביר להניח שכן. עלול להיות שהטיפול הזה אינו מתאים לך מסיבה כלשהיא. אני הייתי מחכה פרק זמן של ימים לפני קבלת הטיפול השני (מתוך 5 טיפולים רצופים) ומנסה שוב, אם גם בטיפול השני מתגברים הסימפטומים הייתי מבקש מהרופא להחליף טיפול ל IVIG. אורית, את נמצאת בפורום ישן שהחולים עברו ממנו לפורם בפייסבוק. אשלח לך פרטים בדוא"ל

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס