מיאסטניה גרביס - ועדת נכות ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

29/08/2015 | 14:52 | מאת: ליאור

אימי בת 76 חולה כבר 5 שנים במ"ג. מכוון שיש לה הכנסות משכירות ותיק עוסק מורשה הרו"ח הציע לבקש ועדת נכות למס הכנסה שאולי היא תקבל פטור ממס. האם מכירים במ"ג כמחלה שנקבעת לה נכות ? מבחינת מצבה של אימי יש לה תקופות קשות של חולשה קשה ובעיות נשימה ורוב התקופות הן בסדר הודות ל IVIG ומסטינון ופרדניזון ואפילו היו תקופות ללא טיפול . איך אפשר להגיע לועדה רפואית כשלא רואים את הבעיה בגלל חודש טוב יחסית ?

שלום ליאור, מיאסטניה מוכרת כמחלה כרונית בביטוח הלאומי . . . . אולם עקב גילה היא אינה יכולה לפנות לקבלת נכות פטור ממס הכנסה זה סיפור שונה. היא צריכה לפנות לקבלת פטור למס הכנסה ולא לביטוח הלאומי. לעזרה נוספת בכל הקשור למיאסטניה . . . . צור איתי קשר בדוא"ל ל [email protected] לקבלת אינפורמציה .

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס