השפעת מסטינון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

01/02/2015 | 12:33 | מאת: אלמוג

מזה כשנה אני סובל מראייה כפולה, בבדיקה ראשונה התגלה גידול בהיפופיזה ונותחתי על ידי פרופסור רם, הראייה הכפולה לא נעלמה ורק לפני שבועיים עברתי מבחן טנסילון ן EMG סיב בודד ונתגלה שיש לי מיאסטניה, קיבלתי כדורי מסטינון, תוך כמה זמן משפיעים הכדורים לתיקון הראייה הכפולה ?(אם בכלל)

שלום אלמוג, כדור מסטינון (60Mg)מתחיל לפעול כחצי שעה לאחר נטילתו והוא פעיל למשך 4-5 שעות ואז הוא "נעלם". טיפול בראיה כפולה עקב מיאסטניה הוא לא טיפול קצר וקשה לפתרון. עלול להיות שמסטינון אינו מספיק לכך ותידרש לתרופות נוספות. אשלח לך מייל דרכו נוכל ליצור קשר ואתן לך את כול ההסברים. אם לא יגיע לידך מייל ממני, שלך לי מייל לכתובת [email protected] אתה יכול גם ליצור איתי קשר טלפוני 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס