חדשה עם הרבה שאלות

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

02/08/2014 | 14:06 | מאת: דפנה

בת 64, עובדת, פעילה, היגעתי לבדיקה עם צניחת עפעף ועייפות. התוצא של בדיקתSF EMG. "קיימים לפחות 3 סיבי שריר פתולוגיים עם MC של 41 ו- 58 מיקרושניות , כאשר באחד מהם נמצאו 18 מחסומים –" תשובה זו קיבלתי עדיןן לא ראיתי נוירולוג ,(הביקור שניתן לי בקופ"ח זה לעוד חודש..)פחות או יותר מבינה לאיפה ניכנסתי. -מבקשת המלצה לרופא מומחה. -האם מותר לצבוע שיער? תודה, דפנה

שלום דפנה, היות ואת גרה בתל-אביב אני מציע לפנות לד"ר ארנון קרני - בי"ח איכילוב. מותר לך לצבוע שיער. היות ואין לך עדיין אבחנה ברורה למיאסטניה , את צריכה לטפל בנושא זה במהירות היות ואם את אכן חולה במחלה עלייך להתחיל לקבל טיפול בכדי שהמחלה לא תחריף. אם הבנתי נכון את מורה ואם את מדברת הרבה שימי לב אם קולך אינו משתנה עם עייפות או בזמן דיבור ממושך. זה סימפטום של מיאסטניה שמופיע אצל אנשי הוראה. אם וכאשר תקבלי אבחנה למיאסטניה, חיזרי אלי בדוא"ל ואנחה אותך איך לחיות עם המחלה וממה להזהר.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס