תרופות בהריון לחולות מיאסטניה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

13/02/2014 | 23:57 | מאת: שירה

מעוניינת לדעת פרטים על תרופות בהריון לחולת מיאסטניה. באופן כללי, ובפרט לגבי אימורן -עד כמה שידוע לי אסור בהריון, איזה תרופות חלופיות יש? חוצמזה, מידע כללי על הריון ולידה לחולות מיאסטניה.

שלום שירה שילחי לי מייל לדוא"ל [email protected] ואשלח לך דפי אינפורמציה על "מיאסטניה ולידה" צרי איתי קשר טלפוני 09-7727060 ואסביר לך כול מה שאת צריכה לדעת על מיאסטניה ולידה, תוכלי גם לשוחח עם חולות שעברו את התהליך בלידה בודדת או במספר לידות.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס