רפיון שרירים בפנים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

30/12/2013 | 13:52 | מאת: אדווה

היי, אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים, אך לא מצאתי מתאים יותר. אתמול בחמש בבוקר התעוררתי משיעול קשה, הרגשתי שהפנים שלי מעקצצות והעור דק מאוד. רצתי למראה וראיתי שהפנים שלי "נפלו" מעט, העור היה דק ומבריק וממש הלחיים צנחו מעט למטה, כמו אצל מבוגרים, אני בת 37 בריאה, מעשנת, 4 לידות רגילות. שטפתי את הפנים במים קרים וחזרתי למיטה, זה עבר אחרי כמה דקות. מה זה?? הבהיל אותי נורא :)

אדווה, לצערי איני יכול לעזור לך, את בפורום שאינו מתאים לתיאור המקרה שלך ואין לי מושג אפילו לאן לכוון אותך.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס