מיאסטניה אוקולרית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

19/11/2013 | 18:22 | מאת: אליעזר זהר

יש לי מיאסטניה אוקולרית שאובחנה בשנת 2007. בטיפולו של ד"ר מרק הלמן מבילינסון. מקבל 240 מ"ג מסטינון ליום אך היו תקופות שהספיקו לי גם 120 מ"ג. מאז 2007 מאוזן, למעט מקרה אחד שכפל הראיה הופיע לאחר ניתוח וטיפול בחומרי הרדמה. לפני כמה ימים חזר כפל הראיה למרות 240 מ"ג מסטינון.

שלום אליעזר, מה שאלתך ? אם אינך חבר ב "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ולא ב"פורום התמיכה בפייסבוק" שלח לי מייל ואצרף אותך לקבוצת החולים בארץ.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס