התייחסות לתקופת טיפול

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

10/11/2013 | 20:03 | מאת: הרצל ש

אשמח לקבל התייחסותך לזמן תגובה של מיסטינון, אני קבלתי 60 מיליגרם פעמים ביום בגין ראיה כפולה בעניים בכל עיין הראיה טובה האם התגובה צריכה להיות בתקופה הקרובה או שלוקח זמן עד שיש תגובה כל שהיא אשמח לשמוע התייחסות

שלום הרצל, מסטינון מתחיל להשפיע לאחר 1/2 שעה מרגע שנוטלים אותו וזמן פעילות שלו היא למשך 4-5 שעות. אם הכדור משפיע עליך אתה צריך להרגיש שינוי כול שהוא לאחר 1/2 שעה. אם אתה לוקח את הכדורים מספר ימים ולא מרגיש שום הקלה יש להוסיף למסטינון טיפול ו/או תרופה נוספת. הטיפול העינים במיאסטניה הוא לא טיפול קל. שלחתי לך מייל וכאשר תחזור אלי אספק לך הרבה אינפורמציה על טיפול במחלה.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס