אשפוז בעקבות מחלת גרביס-בקשת מידע

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

19/10/2013 | 15:17 | מאת: אברהם

שלום משה, אובחנתי לפני שבועיים בגרביס לאחר אשפוז באיכילוב, מטופל במסטינון 60מג 5 כדורים ביום, בעקבות חזרה לאשפוז (אולי בעקבות חיסון שפעת) חזרו התופעות ,קושי בבליעה,ראייה כפולה,צניחת העפעף. סטרואידים 5מג נוסף למסטינון באשפוז כרגע אשמח לקבל מידע על מחלה למייל [email protected] בתודה מראש,אברהם

שלום אברהם, אם עדיין לא דיברנו ולא קיבלת חומר ממני במייל, שלח לי מייל לכתובת [email protected] או תתקשר : 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס