יש מידה על טיפול במבטרה לחולי מיאסטניה?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

27/01/2013 | 13:45 | מאת: רונית

בעלי חולה במיאסטניה 8 שנים הוא מטופל האימורן מסטינון וטיפול של פלזמה פראזיס בפעם הראשונה נאמר לו רק עכשיו שהוא בין היחידים בעולם שמטופל בפלאזמה פראזיס כל כך הרבה שנים והטיפול עלול לגרום לאי ספיקת לב, הוצא לו טיפול חלופי במבטרה , הרופא המטפל הוא פרופסור ירניצקי מבית חולים רמ"בם , הודע לך מאוד אם תוכל ליצור איתי קשר טלפוני איך ניתן ליצור איתך קשר? דחוף ביותר, ותודה מראש.

שלום רונית, 09-7727060 אם זה דחוף, את יכולה להתקשר אפילו היון עד חצות.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס