שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

20/02/2012 | 20:50 | מאת: מיטל

שלום, יש לי כלב בן 13 לברדור שאובחן כסובל ממחלת מיאסטניה גרביס. במשך שנה וחצי הוא מעלה גירה- נחנק ומשתעל ועכשיו אבחנו לו את המחלה. נתנו לי לתת לו תרופה בשם אולסינק פעמיים ביום. לדעתך זה הטיפול היעיל ביותר או שמא יש לנסות עוד דברים? אבקש את תגובתך המהירה- למי שמגדל כלבים מבין שזה כמו ילדים ולכן אני לחוצה ופניתי אליך.. תודה רבה

שלום מיטל, איני רופא ובטח לא וטרינר אולם מנסיוני עם חולי מיאסטניה ובכלל עם המחלה ידוע לי שכלבים חולים במיאסטניה ממש כמו בני-אדם ומה שידוע לי הטיפול בהן הוא זהה לטיפול בבני אדם וזאת בעזרת תרופה בשם מסטינון. אולסינק היא תרופה נגד אולקוס ולכן איני יודע מדוע קיבלת אותה לטיפול במיאסטניה. לדעתי את צריכה למצוא וטרינר שיודע על מיאסטניה אצל כלבים ואני מאמין שהוא יתן לו את התרופה המתאימה. בהצלחה!

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס