ניתוח תימקטומי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

03/08/2011 | 18:21 | מאת: הדס

שלום, בת 20,עומדת לעבור ניתוח להסרת בלוטת התימוס עוד שבועיים בגלל מיאסטניה. אין גידול אבל נמצאו נוגדנים כנגד אצטיל כולין בשיטה הנהוגה באוקספורד, אנגליה. אני לא חולה חדשה בפורום ואני אשמח לדבר עם אנשים שעברו את הניתוח אם בשיטה הזו ואם בשיטה הרגילה(פתיחת בית החזה) אך באנשים שלא היה להם גידול. תודה רבה:)

שלום הדס, אם את מעוניינת לשוחח עם חולים שעברו טימקטומי את צריכה להיכנס לאתר התמיכה באתר תפוז, שם נמצאים החברים בקבוצת התמיכה שמנהלים דו שיח ביניהם. אני אשלח את בקשתך באמצעות הדוא"ל לכל החולים שאינם מסתובבים באתרי התמיכה.

23/10/2011 | 10:26 | מאת: פרי

היי הדס אני עברתי אותו ניתוח וגם לי לא היה גידול את מוזמנת לדבר איתי את יכולה לקחת ממושה פיק את הטלפון שלי

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס