פירידוסטיגמין

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

27/07/2011 | 16:10 | מאת: רוחמה

שלום רב, בני נישא לפני כמה חודשים,כלתי אמרה לי שהיא משתמשת בכדורים בשם פירידוסטיגמין, שמתי לב שלפעמים יש לה רעידות קלות בידיים... רציתי לדעת מה ההשלכות לגבי מחלות הקשורות לניוון שרירים והאם תהיה בעיה בזמן הריון... אשמח באם אקבל תשובה בתודה מראש רוחמה

שלום רוחמה, האם היא חולה במיאסטניה גרביס והתרופה שהיא לוקחת היא לטיפול במחלה או שמטרת השימוש בתרופה היא למחלה אחרת ? אוכל לענות לך על שאלותייך אם אדע יותר פרטים. אני מציע שתיצרו איתי קשר בדוא"ל [email protected] או טלפונית. משה פיק 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס