איך אפשר ליצור איתך קשר ?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

06/04/2019 | 20:13 | מאת: בני

איך אפשר ליצור איתך קשר ?

פרטי הדוא"ל שלי ומספר הטלפון נמצאים באתר

28/04/2019 | 21:56 | מאת: אברהם

לבעלי יש לו את המחלה הוא מאושפז בבית חולים, יש לו את הבעיה של הבליעה.שותה אינדור אדבנס ויוגורט ים ים הסמכה. איך אפשר לעזור בבליעה עשו לו fees וזה הראה בעיה חמורה בבליעה.

שלום (אברהם ?) אפשר ליצור איתי קשר טלפוני או בדוא"ל הפרטים נמצאים באתר שבו את נמצאת , רצוי מייל שאוכל לשלוח חזרה דפי אינפורמציה

שלום בני אפשר ליצור איתי קשר טלפוני או בדוא"ל הפרטים נמצאים באתר שבו את נמצאת , רצוי מייל שאוכל לשלוח חזרה דפי אינפורמציה

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס