מה הסיכוי למיאסטניה?

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

15/06/2018 | 15:56 | מאת: הודיה

בת 28. לפני שנתיים שנים נהייתה לי פזילה בעין שמאל ועשיתי בדיקה לקולטני אצטילקולין ויצא שלילי. תיקנתי את הפזילה בניתוח לפני שנה. השבוע הייתי אצל נוירולוג בגלל כאבי ראש חזקים שיש לי.. והוא שם לב לצניחת עפעף ימין (הפזילה היתה בשמאל) והוא רוצה שאני אחזוק על הבדיקת דם.. אין לי שום תסמין של מיאסטניה חוץ מחולשה בעיניים. כדאי לעשות? מה הסיכוי למיאסטניה? במידה ויש לי נוגדנים- יש תרופה לזה בכלל?

שלום הודיה , הסימפטומים שאת מציינת מתאימים למיאסטניה . בדיקת הדם לקולטני אצטילכולין שלילית אינה שוללת מיאסטניה עלייך לעבור בדיקות נוספות ע"י נוירולוג שמבין במיאסטניה בכדי לקבל אבחנה. צרי איתי קשר בדוא"ל (הכתובת באתר) אשלח לך דפי אינפורמציה על המחלה ואדריך אותך מה עלייך לעשות את יכולה גם ליצור אתי קשר טלפוני 09-7727060

18/06/2018 | 23:47 | מאת: הודיה

מיאסטניה גורמת לכאב ראש? האם המחלה מחמירה במהירות?

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס