תשובות של בדיקות דם לא יודע מה זה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

27/09/2017 | 08:09 | מאת: יאיר

Acetylcholine. receptor. AB 0.00 0.5 p mol / ml 17/08/2017 11:30: nrm Thxn 16/08/2017 11:30 No x T 54023548

שלום יאיר נשלחה בדיקת דם שלך בתהליך חיפוש אם אתה חולה במחלת מיאסטניה גרביס בבדיקה זו מבקשים לראות אם במערכת הדם שלך (בפלסמה) נמצאים נוגדנים כננגד קולטני אצטילכולין שהם אלה שגורמים למחלה. בתשובת המעבדה מצוין שהתשובה - שלילית עליך עכשיו לבצע בדיקה נוספת . . . . והפעם לחיפוש נוגדנים כנגד החלבון MuSK גם אם התוצאה של הבדיקה השניה תתקבל שלילית . . . זה אינו מציין שאינך חולה במיאסטניה והנוירולוג צריך לבצע בך בדיקות שונות נוספות

שוב, שלום יאיר אם אתה על פרשת דרכים ןמבולבל שלח לי מייל (הכתובת נמצאת באתר) או צור קשר 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס