פיענוח והמלצה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/09/2016 | 22:03 | מאת: שירה

אובחן אצלי ספונדילוליסטזיס דרגה 1-2 ב-L5-S1 על רקע של ספונדילוליזיס ובלט דיסקלי דיפוזי ב- L5-S1. השורשים המעורבים שלL5. רכות בתוך הפורמינות הנוירלים וגם משנית לספונדילוליסטזיס ולבלט דיסקלי. טופלתי כבר עם ארקוקסיה, ארטופן, אטופן וכו'... עדיין יש לי התקפי כאבים ומה שעזר לי זה מורפיום 10m בהתקפי כאבים חזקים. אשמח לדעת מה ממליץ לי לעשות כדי למנוע כאבים אלו. תודה מראש

הפתרון הקונוונציונאלי למצבך הוא פתיחה וקיבוע של החוליות המעורבות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק