אחרי ניתוח קיבוע צווארי האם יתכן ש...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/12/2009 | 15:00 | מאת: ר

ד''ר שלום עברתי קיבוע צווארי לפני 3 שנים ועדין נירדמות לי הידים לפי המנתח זה מהמילומציה שהיתה ואין כבר לחץ ... אבל האם יתכן שמהצוואר עכשיו יהיו לי סחרחורות אי שיווי משקל ????????????. אם כן מה הפיתרון אם יש בכלל ?????????. תודה

רוב הנסיון שצברתי הוא בניתוחים אנדוסקופים ללא קיבועים. לגבי כל תופעות הלוואי אחרי ניתוח קיבוע כדאי שתפנה למנתחים המומחים בקיבועים. לגבי הנימול, אם לפי המנתח אין לחץ אז יתכן שהדבר נובע מנזק בחוט השדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק