בלטי דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/05/2013 | 18:01 | מאת: אמנון

דר דוידוביץ שלום, להלן תוצאות MRI צווארי: C4-C5-C6: מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. C6-C7: מודגם בלט דיסק שמאלי הלוחץ על השק הדוראלי ועל השורש משמאל. חוט השדרה בעובי, מבנה ואותות תקינים. אותות תקינים ממח עצם חולייתי, פרט לשינויים ניוונים. הבעיה היא כאבים קבועים ביד ימין גם לאחר טיפול במתיחה צווארית. האם מומלץ לנתח בשיטה הזעיר פולשנית ומהם סיכויים ההצלחה? מהם הסיכונים והסיבוכים האפשריים?, ודרכי ההתמודדות עימם?

לפני שעוברים על פרטי הניתוח, הממצאים המתוארים של ה MRI לא מסבירים כאב ביד ימין. עדיף שרופא מנתח יראה את הצילומים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק