גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/05/2013 | 19:33 | מאת: שלומי

שלום, בפעם השלישית בחיי נחבלתי בגבי. עד כה עשיתי צילום רנטגן, אי אם ג'י ומיפוי עצמות ובכל אחת מהבדיקות לא מצאו בעיה כלשהי. בכל פעם שאני ניגש לאורתופד של קופת החולים, אני מקבל כדורים אנטי דלקתיים (ארקוקסיה) ונאמר לי שעלי לנוח. בזכות רופאת המשפחה קיבלתי הפנייה ואישור לסי טי עמוד שדרה מותני שאני עומד לעשות בשבוע הבא. משום שלמומחה ע"ש דרך קופת החולים התור הכי קרוב הוא לספטמבר, אני לא ממש בטוח מה לעשות עם תוצאות הבדיקה. יש לציין שאני כבר מנוטרל בבית ארבעה שבועות ולמרות שהמצב לא כמו בהתחלה, אני עדיין סובל מכאבים ולא יכול לשבת או לעמוד לזמן ממושך ולכן עדיין לא שבתי לעבודה. מה ניתן לעשות?

אם מדובר בכאבי גב תחתון ללא הקרנות לרגליים, יתכן ושחייה תשפר את המצב, אםיש הקרנה לרגל יש לבצע MRI. במקרה כזה יש להבדק בהקדם ואם לא אצל אורטופד בקופה אז אורטופד במיון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק