כיארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/03/2013 | 10:23 | מאת: אלכסה

שלום רב , אני בת 25, ב-6 השנים האחרונות אני סובלת מכאבי ראש חזקים המופיעים בצד ימין בלבד. הוגדרתי כסובלת מיגרנות, וטופלתי במרפאות כאב ראש,אך התרופות לטיפול במיגרנה ( מיגרלב, ריזלט, זומיג וזריקות אמיטרקס) לא עזרו כלל. בכדיי להקל על הכאב,אני נוטלת אופטלגין ומגיעה לכ-8 עד 10כדורים ביום. נבדקתי עי אנדוקרינולוגית (אני נמצאת במעקב בגלל כריתת אונה ימנית של בלוטת התריס ב 2009) ונמצא אצלי רמת פרולקטין 2140, נשלחתי לבדיקתMRI מוח לשלילת פרולקטינומה ובבדיקה נמצא כיארי 1. לאחר מכן עשיתי MRI עמוד שידרה צווארי ובממצא היה מודגם תחילתו של סירינקס. הלכתי לקבל חוות דעת מנויוכירורגים שונים ופרופ ניורוכירורגיית ילדים וכולם מציעים לי אופציה ניתוחית אך נמצאים בספק שישנו קשר בין הכיארי שנמצא לבין הכאב ראש. ( ברור לי שהכיארי התגלה במפתיע, הבדיקה היתה לשם שלילת פרולקטינומה) ניסיתי טיפול דרך אסטאופט אך ללא שינוי. אני כבר נמצאת במצב כזה שאופטלגין אינו משפיע כמעט ולהגדיל את הכמות זה כבר בלתי אפשרי אבקש לדעת את דעתך בנושא. האם הניתוח יכול לעזור לי לטיפול בכאבים הללו ? והאם ישנם סיבוכים במידה ולא אעשה את הניתוח? בתודה מראש.

אני מאמין שתצטרכי ניתוח בגלל הממצאים. יתכן וכאבי הראש ישתפרו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק