אנדוסוקופי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/03/2013 | 17:47 | מאת: נועה

ניתוח אנדוסקופי להיצרות התעלה יכול לעזור לי לחזור להרגיש את הרגל בצורה טובה יותר? מדובר ברגל שמאל, אני הולכת רגיל (ככה זה נראה) אבל הרגל חלשה לי (בתחושה סובייקטיבית שלי) מרגל ימין. אני מרגישה שאני לא הולכת כמו פעם, קצת עקום..אנשים לא רואים את זה אבל אני מרגישה. פעם היה נימול חזק ברגל זו, היום הנימול פחת ונשאר תחושת חולשה ואפילו נוקשות. האם ניתוח יכול לעזור לי להרגיש טוב את הרגל כמו שהיה לפני האירוע של פריצת הדיסק? תודה.

יתכן שהחולשה עקב פגיעה עצבית בלתי הפיכה. אם ההיצרות אכן קשה, עדיין כדאי לנתח למנוע נזק נוסף.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק